Over

Werk is voor de meesten van ons onmisbaar om een bestaan op te kunnen bouwen. Ook biedt werk je een perfecte mogelijkheid om je talenten en kwaliteiten te benutten. Om een duurzame plek op de arbeidsmarkt te bemachtigen is het belangrijk dat je werk doet dat bij je past. Immers, als je werk doet dat bij je past, waarbij je kwaliteiten en talenten zoveel mogelijk worden benut, krijg je energie en ben je gemotiveerd. Niet alleen jij wordt daar blij van, ook anderen zullen hiervan profiteren. Zelf heb ik dit ook zo ervaren en om die reden help ik anderen graag hierbij. Sinds 2014 doe ik dit met mijn eigen bureau Annebeth Schudel Training & Coaching.

Ik ben een gediplomeerde en erkende loopbaanprofessional (Noloc Register Loopbaanprofessional) met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom van werknemers opgedaan zowel aan de kant van de werkgever als aan de kant van intermediairs. Ik heb gewerkt met diverse doelgroepen (oa. young professionals en internationals) en in verschillende branches. Door mijn ruime en brede ervaring heb ik een goede kennis van de Nederlandse arbeidsmarkt opgebouwd.

Mijn aanpak kenmerkt zich door oprechte aandacht, zorgvuldigheid, een andere blik, originaliteit en enthousiasme. Verder hecht ik veel waarde aan integriteit en professionaliteit.

Opdrachtgevers zijn oa.:

Erasmus Universiteit Rotterdam, Nuffic, Dienst Uitvoering Onderwijs, ONA-Portaal, Tempo-Team Employability, Stichting Ondernemersklankbord, Taaldoetmeer, WerkVloerTaal, en particulieren.

Voor meer informatie kun je ook kijken op:

Mijn profiel weergeven op LinkedIn Profiel van Annebeth Schudel weergeven

Facebook

Annebeth Schudel

© Annebeth Schudel